CAMPLyngs®

Introduktions campPÅBEGYND REJSEN!
En intro CAMP hos Lyngs Management kan blive en milepæl for dig og din virksomheds udvikling. Du vil få et unikt indblik i dine lederkompetencer og i CAMPLyngs® - et aktions- og erfaringsbaseret ledertræningsforløb målrettet ejerdirektørens behov og udfordringer.

Du vil her møde ligesindede, der, som du selv, har stort potentiale og mange års erfaring som leder og ejerdirektør. I vil udveksle erfaringer og drøfte løsningsmuligheder i forhold til en række konkrete problemstillinger.

I møder også tidligere deltagere fra CAMPLyngs®, og vi arrangerer virksomhedsbesøg hos en tidligere deltager eller en anden inspirerende virksomhed. Du vil få en udarbejdet en handlingsroset og person profil som optakt til at deltage på CAMPLyngs®.

For at sikre dig tid og ro til refleksion omkring din oplevelse på dit Intro CAMP, mødes vi i Thy på et hyggeligt sted/kro med god forplejning.

» En mulighed for at blive klædt på til CAMPLyngs®»

Du får også en unik mulighed for at få et personligt forhold til teamet bag CAMPLyngs® samt nå et spadestik dybere omkring både dine kompetencer som leder og de ledelsesmæssige og strategiske udfordringer, du har som ejerdirektør.

Hvis du efter Intro CAMP opholdet, får mod på at deltage på CAMPLyngs® kan I måske følges ad som hold på favorable vilkår, hvis det har værdi.

HVEM ER MÅLGRUPPEN?

I er 10-12 ejerdirektører, som er nysgerrige på jer selv som ledere. I er modige og klar til at ”give lidt slip” og er åbne overfor andres input, synspunkter og holdninger.

HVEM STÅR BAG?

Susanne Toft Lyngs, er ansvarlig for forløbet. Hun arbejder, som coach og facilitator på at hjælpe dig med at nå dit mål, forløse dit potentiale og engagerer sig personligt i din rejse.

HVAD MED DET PRAKTISKE?

Dato:  Aftales ved tilmelding

Tid:     Kl. 09, den første dag til kl. 15, den næste dag

Sted:   Et sted i Nationalpark Thy. På kro og/eller i naturen

Pris:    kr. 12.400,- eksklusiv ophold og forplejning, ekskl. Moms og drikkevarer.

 

Kontakt

Lyngs Management

Susanne Toft Lyngs
6000 Kolding

23319019

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.camplyngs.dk

 

HVAD ER CAMP LYNGS?

På CAMPLyngs® arbejder vi aktions- og erfaringsbaseret og med fokus på ejerdirektøren behov og levevilkår.

Fælles for deltagerne er, at de ikke kun får et fagligt ledertræningsforløb - men også en personlig rejse.

Du deler i fortrolighed og gensidig respekt, erfaringer med ligesindede og får:

  • Indsigt i egen og ejerledelsens særegne DNA.
  • Videndeling af faglig karakter.
  • Afklaring af egen rolle, funktion og udfordring.
  • Sparring og støtte til opnå en bevidst og personlig involverende forandringsstrategi

Udover det faglige indhold på CAMPLyngs® skaber I et fortroligt frirum, hvor du som deltager kommer til at dele erfaringer og succeser samt får ´tryktestet´ styrker såvel som svagheder.

Forløbet henvender sig til ejerdirektøren i mindre og mellemstore virksomheder, der ved, at virksomhedens succes starter med dem selv.

Ansvarlig
Suanne Toft Lyngs
Lyngs Management
www.lyngs.org
Mobil 23 31 90 19