Lej en HR Partner og få selv mere tid til ledelse!

Lyngs hjælper med HR og vi udarbejder sammen med jer en HR-tilstandsrapport, så I ved hvor, hvad og hvordan I sikrer kvalitet i jeres HR / håndtering af relationer (vor fokus på HR = At Håndtere Relationer) 

Vi aftaler samarbejdet ud fra kompetencebehovet samt forretningsstrategien og udfører et praktisk stykke HR-kvalitetsarbejde i tæt smarbejde med ejerlederen!

Basis: For virksomheder, der ønsker at have en fast personalehåndværker, men som ikke har grundlag for selv at ansætte en. Lyngs arbejder ude hos virksomheden og via telefon og mail. Vi er fleksible og til rådighed, når behovet er der. Der afregnes efter klippekort og med fast pris.

Plus: For virksomheder der ønsker, at Lyngs varetager al personalearbejdet i virksomheden. Det betyder, at vi deltager i både det personalestrategiske arbejde og i alt det praktiske. Vi kommer fast på virksomheden en eller flere dage om ugen. Der afregnes med en fast månedlig pris – jo flere dage jo billigere.

Ad hoc: For virksomheder der ønsker hjælp til enkeltstående, afgrænsede opgaver, når der er brug for det. Der udarbejdes specificerede tilbud.

vector-arrow250px.png