THYself-dk      

Her bliver du og dine udfordringer, blæst godt igennem og udsat for et blødt, klart og naturligt reflekterende lys!

Formål

Her har vi fokus på:

  • Tid til dig selv!
  • Handling og adfærd
  • Udfordringer i din hverdag

Deltagerne

Erhvervsaktive, der søger et frirum, hvor der er tid og ro til at ”falde i staver”, være sig selv, med sig selv og i nuet for at kunne træffe de helt naturlige valg – primært for sig selv.

Du har fokus på at skabe en helhed for dig selv

Vi mødes i mindre grupper på 4-5 personer fra lørdag mogen til søndag eftermiddag. Vi opholder os i naturen det meste af tiden, bearbejder vore udfordringer i ro og fred, sætter nye mål og handling bag.

Tid og sted

Løbende og efter behov

Kro tæt på Nationalpark Thy

Pris pr. person

Kr. 2.000,- eksklusiv moms og inklusiv fuld forplejning 

Medbring: Håndklæder, vandresko, varmt udetøj og evt. badetøj.

Tilmelding

Kontakt Susanne på mobil 23319019 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ideen til Thyself-dk udspringer af egne erfaringer med at være i naturen og vi har bl.a. som træner og virksomhedsrådgiver, set at erhvervsaktive oplever et stigende behov for NATUR, RO og EFTERTANKE. 

Kræfterne bag

Susanne Toft Lyngs, initiativtager til THYself-dk, er født og opvokset i Thy, og har siden barnsben nydt godt af at være i det naturskønne Thy. Her er der plads til at ”falde i staver” og plads til såvel små som store tanker og drømme.  Susanne vil med Thyself-dk gerne dele naturoplevelsen af, at du her, kan være stille og dig selv – midt i det barske landskab. Her kan du opnå ro og styrke. Susanne flyttede fra Thy for at tage en uddannelse og har opnået en solid teoretisk og praktisk baggrund indenfor HR, ledelse, coaching og stresshåndtering.