THYself-dk 

Produktblad (PDF)      

Her bliver du og dine udfordringer, blæst godt igennem og udsat for et blødt, klart og naturligt reflekterende lys!

Formål

Her har vi fokus på:

  • Tid til dig selv!
  • Værdier og adfærd
  • Vaner omkring kost – krop – sjæl
  • Udfordringer i din hverdag
  • Mål og handling, der skaber reel forvandling, når du kommer hjem

Deltagerne

Erhvervsaktive, der søger et frirum, hvor der er tid og ro til at ”falde i staver”, være sig selv, med sig selv og i nuet for at kunne træffe de helt naturlige valg – primært for sig selv.

Du har fokus på at skabe en helhed for dig selv

Vi mødes i mindre grupper på 10-12 personer fra torsdag aften til søndag eftermiddag. Vi opholder os i naturen det meste af tiden, bearbejder vore udfordringer i ro og fred, sætter nye mål og handling bag.

Tid og sted

Den 24.05.18 – 27.05.18

Sommerhus i / tæt på Nationalpark Thy

Pris pr. person

Kr. 8.500,- eksklusiv moms og inklusiv fuld forplejning samt 3 skype-/telefon-coachsessions for at sikre forankring efter opholdet.

Medbring: Sengetøj, håndklæder, vandresko, varmt udetøj og badetøj.

Tilmelding

Senest den 1. maj. Kontakt Susanne på mobil 23319019 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ideen til Thyself-dkudspringer af egne erfaringer med at være i naturen og vi har bl.a. som træner og virksomhedsrådgiver, set at erhvervsaktive oplever et stigende behov for NATUR, RO og EFTERTANKE.

Programmet

Vi mødes torsdag eftermiddag kl. 16 og slutter søndag kl. 13.

Torsdag:

Vi mødes og præsenterer os for hinanden. Aftensmaden tilbereder vi sammen og vi går en lang aftenstur, hvor hver deltager, får tid til at præcisere sit eget formål med opholdet.

Fredag:

Dagen starter med mindfulness inden vi sætter  os sammen for at præsentere formålet med opholdet, herunder hvilke personlige udfordringer og målsætninger, hver har. Der vil blive taget hul på coaching og håndtering af stress mm. Der bliver indlagt en længere gåtur, så der er tid og rum til refleksion. Om aftenen holder en lokal kendis indlæg om egnen.

Lørdag:

Dagen starter med morgenyoga og fortsætter med coaching sideløbende med mindfulness. Deltagerne får hen over dagen mulighed for hjælp til at lægge en personlig udviklingsplan.

Søndag:

Her har vi fokus på mindfulness og på de individuelle fremdriftsplaner – som skal sikre forvandlingen rodfæstes i hverdagen. Hver deltager kan i en 3 måneders periode efter forløbet trække på 3 timers skype-/telefon-coaching, som aftales individuelt for at sikre en forankring i dagligdagen.

Faste temaer

                        Sundhed:

Sundhed er for os noget man vælger til. Sundhed kan trænes på mange måder. Vi vil giver dig ideer og viden om sundhed, så du kan få realistiske tilvalg i din hverdag.

Mindfulness:

Mindfulness er at træne åndedræt og det bevidste nærvær. Vi vil praktisere siddende og gående meditation samt kropsscanning og mindfull-yoga.

Bevægelse/gåture:

Ophold i naturen virker altid beroligende. At gå en tur kan være et godt valg i en travl hverdag, når tiden måske ikke er til løb, fitness og lignende.

 

Målsætning:

Vi har alle brug for at træffe vigtige valg og sætte mål, for at prioritere det vigtige fra det mindre vigtige. Vi hjælper dig med at opnå det, du vil.

Anti-Stress & cooping:

Det er ikke altid et spørgsmål om hvordan du har det… men hvordan du tager det. Vi har alle brug for at kunne håndtere de udfordringer, der stresser.

Handling/forvandling:

Du ønsker, at der skal ske en forandring i dit liv og du har brug for inspiration, konkrete mål og en fremdriftsplan, der kan føre frem til den ønskede forvandling.

 

Kræfterne bag

Conni Einfeldt, er uddannet kok og har arbejdet i faget i mange år, herunder også bestyret Sdr. Bjert kro og rejst i udlandet med sit fag. I sit virke er Conni optaget af sund levevis både fysisk og psykisk. Conni har en uddannelse som psykoterapeut, massør og personlig træner. Hun har løbet flere maratons og trænet triatlon. Conni rådgiver i konceptet ”fitnu” med kost og træning til dem, der gerne vil tabe sig og ikke mindst have mere energi og overskud. Conni står bl.a. for Mindfulnes undervisningen 

Susanne Toft Lyngs, initiativtager til THYself-dk, er født og opvokset i Thy, og har siden barnsben nydt godt af at være i det naturskønne Thy. Her er der plads til at ”falde i staver” og plads til såvel små som store tanker og drømme.  Susanne vil med Thyself-dk gerne dele naturoplevelsen af, at du her, kan være stille og dig selv – midt i det barske landskab. Her kan du opnå ro og styrke. Susanne flyttede fra Thy for at tage en uddannelse og har opnået en solid teoretisk og praktisk baggrund indenfor HR, ledelse, coaching og stresshåndtering.