TEAMwork

START REJSEN, SAMMEN!

For en ledergruppe og/ller en afdeling, kan Teamwork hos Lyngs blive en milepæl for dig og din virksomheds udvikling.

I vil få et unikt indblik i hinandens kompetencer, styrker og begrænsninger i kraft af et skræddersyet aktions- og erfaringsbaseret forløb målrettet jeres behov og udfordringer.

I vil her møde hinanden som ligesindede, der, som du selv, har stort potentiale og måske endda mange års erfaring som leder / medarbejder. I vil udveksle erfaringer og drøfte løsningsmuligheder i forhold til en række konkrete problemstillinger.

Vi  kan arrangerer virksomhedsbesøg hos en anden inspirerende virksomhed. Du kan få udarbejdet en person profil og få en personlig tilbagemelding, som optakt til at skabe de bedste forudsætninger for udvikling.

For at sikre dig tid og ro til refleksion omkring din oplevelse, mødes vi i naturen og gerne i Thy ❤. 

Vi kan opholde os på en landevejskro, i telte, shelters, i skoven, på gå-ben, cykel, hesteryg og ved standen samt gerne, når vejret tillader det, på vandet i sit-on-top kajakker. I skal selv sørge for at være forsikret som privat person eller som virksomhed.

Lyngs har indgået partnerskab med Nationalpark Thy, idet teambuildingsaktiveteterne typisk vil forgår i den skønne og barske Thyske natur og hvor der er højt til loftet.

» Bliv klædt på til dagligdagen og dets udfordringer og potentialer!

Du får også en unik mulighed for at få et personligt forhold til dine kollegaer samt til at nå et spadestik dybere omkring både dine kompetencer og de udfordringer, du har som leder/medarbejder.

Lyngs, er ansvarlig for forløbet og for, at I er sammentømrede og handlingsparate, når dagligdagen melder sig.

Lyngs er passioneret kajakroer, har IPP1 instruktøruddannelse, arbejder, som coach og facilitator og på at hjælpe jer med at nå jeres mål, forløse jeres potentiale og hun engagerer sig personligt i jeres rejse. 

Lyngs har et stort netværk, der bidrager i Teamwork aktiviteterne efter behov.

HVAD MED DET PRAKTISKE?

Deltagerantal: max 10 personer - ellers i henhold til Covid-19 restriktioner.

Dato:  Aftales 

Tid:     Kl. 09, den første dag til kl. 15, den næste dag

Sted:   Et sted i Nationalpark Thy. 

Pris:    kr. 25.400,- inklusiv ophold og forplejning. Eksklusiv person profil.